Galvano Hengelo

Oppervlaktebehandeling

Wilt u de eigenschappen van uw product of halffabrikaat verbeteren? Dan is een oppervlaktebehandeling vaak de meest geschikte oplossing. Galvano Hengelo biedt u de best mogelijke metallische behandeling voor uw specifieke product, conform de technische wensen en eisen die u stelt.

Galvanisch verzilveren

Galvanisch vertinnen

Protalloy®
(galvanisch verzinknikkelen)

Chemisch vernikkelen

Onze mensen staan voor u klaar!

Wat is een galvanische oppervlaktebehandeling?

Een galvanische oppervlaktebehandeling is een behandeling waarbij we een metallische deklaag aanbrengen op een metallische ondergrond, zoals:

Voor elke ondergrond hebben we een specifieke oplossing. Het doel van de oppervlaktebehandeling is bepalend voor het type behandeling dat we u adviseren en voor u uitvoeren. Het resultaat: een product dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Dejuiste behandeling voor uw product

Om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is, zullen we van tevoren het proces met u doorspreken. Waar wordt het product voor gebruikt, krijgt het te maken met slijtage en wat is het hoofddoel van het product zijn vragen die we moeten beantwoorden. Met moderne en geautomatiseerde productielijnen brengen wij de juiste metaallaag aan op uw product of halffabricaat. Wij zijn al jaren specialist in galvaniseren en verschillende oppervlaktebehandelingen, elk met hun specifieke toepassingen en voordelen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze processen geoptimaliseerd en weten we precies wat de beste behandeling voor uw product is. Ook hebben wij de expertise in huis om u zo goed mogelijk te adviseren op basis van uw wensen.