Galvano Hengelo

Galvaniseren als passie én professie!

Galvano Hengelo is een middelgroot gespecialiseerd galvaniseerbedrijf, opgericht in 1996. Wij werken voor een brede en stabiele klantenkring in met name de markten elektrotechniek & stroomtransport en de hydrauliek. En daarnaast in de markten defensie & luchtvaart, automotive, landbouw en machine- en apparatenbouw. Galvano Hengelo is een modern en dynamisch galvaniseerbedrijf met vakkundig personeel. Onze specialismen: galvaniseren en chemisch vernikkelen.

Galvaniseerbedrijf Galvano Hengelo B.V.

Galvano Hengelo is een gespecialiseerd galvaniseerbedrijf waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen:

Verzilveren voor de elektro- en elektronica-industrie

Verzinknikkelen van hydraulische componenten en machineonderdelen

 Vertinnen van metaal voor de elektro- en elektronica-industrie

 Chemisch vernikkelen van aluminium product of halffabrikaat

Als galvaniseerbedrijf hebben wij de oplossing voor uw probleem als het gaat om corrosiebestendigheid, betere geleiding, slijtvastheid of soldeerbaarheid. Wij adviseren u graag welke oppervlaktebehandeling het beste past bij uw product.

Your surface, our service!

Galvano Hengelo ondersteunt u maximaal, ook op technisch en logistiek gebied. U kunt vertrouwen op een kwalitatief goed product en korte levertijden. Wij werken intern goed samen en communiceren op alle niveaus open en eerlijk. Ook intern hanteren wij een proactieve werkhouding. Dit zorgt voor goede samenwerking tussen collega’s en afdelingen onderling. Wij combineren een efficiënte dienstverlening met een prettige werksfeer. Samen gaan wij voor langdurige klantrelaties. Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden, net als het maken van duidelijke afspraken en deze nakomen. Your surface, our service!

 

Ons kwaliteitsbeleid

Het kwaliteit-, Arbo- en Milieu- (KAM) beleid van Galvano Hengelo vormt een integraal onderdeel van het totale bedrijfsbeleid en is van wezenlijk belang voor de continuïteit van het bedrijf, voor het welzijn van onze medewerkers en onze omgeving. Binnen Galvano Hengelo staat het continue verbeteren van onze kwaliteit-, arbo- en milieuprestaties en het voldoen aan wet- en regelgeving dan ook hoog in het vaandel en worden periodiek gemonitord. We zijn dan ook trots om als één van de weinige in onze branche ISO 9001 / 14001 te zijn!

Staal chemisch vernikkelen door GalvanoHengelo

 

Preventie arbobeleid

We creëren zo optimaal mogelijke arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. In combinatie met een preventief arbobeleid draagt hieraan bij. Dit beleid is erop gericht om alle handelingen en situaties die, op welke wijze dan ook, schade aan personen en/of installaties kunnen toebrengen te vermijden.