Gedeeltelijke behandeling zink-nikkel - Galvano Hengelo

Gedeeltelijke behandeling zink-nikkel

Bij hydraulische componenten is de maatvoering vaak van cruciaal belang voor het goed functioneren van het onderdeel. Bij Galvano Hengelo is het mogelijk om zeer maatkritische onderdelen gedeeltelijk te voorzien van een zink-nikkellaag. Hierbij wordt het onderdeel slechts gedeeltelijk voorzien van een zink-nikkellaag. Hiermee voorkomt u dat inschroefcomponenten als cartridges of eindpluggen niet meer passen als gevolg van tolerantie problemen na de oppervlaktebehandeling.

Door te kiezen voor gedeeltelijke behandeling met zink-nikkel voorkomt u dat delen een lagere wrijvingscoëfficiënt krijgen dan het oorspronkelijke metaal. Dit kan grote gevolgen hebben, zoals het mogelijk losdraaien als geval van hydraulische pulsaties.

Met een gedeeltelijke zink-nikkel behandeling bieden wij een corrosiebescherming van minimaal 1000 uur NSS, zonder passingsproblemen. De perfecte oplossing voor uw hydraulische inschroefcomponenten!

Kies voor een gedeeltelijke zink-nikkel behandeling!

Onze klanten aan het woord. ;
Onze klanten aan het woord.

Klanten vertellen over welke uitdagingen we oplossen door een behandeling van Galvano Hengelo en vertellen meer over de samenwerking.

Klantverhalen