Zoutsproeitest samplebox

Heeft u last van corrosie op uw hydraulische componenten? De unieke Protalloy® behandeling zorgt voor een optimale bescherming van uw product.

Staat uw product bloot aan een hoge vocht- en zoutbelasting of extreme temperatuurschommelingen? Maar wilt u geen gebruik maken van relatief dure natlakken of werken met een dikke corrosiewerende laag?

Met Protalloy® bieden wij een compleet corrosiebeschermingssysteem voor stalen onderdelen met een dikte van slechts 5 μm. Uitstekend geschikt voor hydraulische componenten, zoals manifolds. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen een product dat behandeld is met Protalloy® ten opzichte van een product dat behandeld is met chemisch nikkel?

Vraag gratis onze zoutsproeitest samplebox aan. U ontvangt een samplebox met stalen elementen die zijn behandeld met Protalloy® en chemisch nikkel en daarna deels zijn blootgesteld aan een zoutsproeitest van 1000 en 100 uur.

De zoutsproei samplebox bevat alle informatie omtrent de Protalloy® behandeling met onder andere:

  • Zoutsproeitest samplebox met echte zoutsproeisamples
  • Infographic met uitleg over zoutsproeisamples
  • Datasheet met technische informatie over de Protalloy® behandeling en het vergelijk met zink en chemisch nikkel
  • Algemene brochure Galvano Hengelo


Vraag hier uw gratis zoutsproeitest samplebox aan!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoek Galvano Hengelo op de FMB beurs;
Bezoek Galvano Hengelo op de FMB beurs

Vraag hier uw gratis toegangsbewijzen aan en bezoek ons op de FMB beurs in Duitsland. Wij laten graag kennismaken met onze verschillende behandelingen.

Gratis toegangsbewijzen