Galvano Hengelo

Stage marktonderzoek op de commerciële afdeling

m/v – Fulltime

Je bent een enthousiaste HBO-student Commerciële Economie op zoek naar een uitdagende stageplaats. Galvano Hengelo is gespecialiseerd in verzilveren van verschillende metaalsoorten toegepast in de hoogspanningsmarkt.

Galvano Hengelo wil zich specifiek richten op de Duitssprekende midden- en hoogspanningsmarkt (DLD/CH/AU) om de verdere groei te realiseren. Om daar onze marktpositie te versterken en de juiste strategische beslissingen te nemen, willen we een gedegen marktonderzoek laten uitvoeren. Jouw stageopdracht is om dit marktonderzoek uit te voeren en waardevolle inzichten te leveren die ons bedrijf helpen om succesvol te opereren in de DLD/CH/AU midden- en hoogspanningsmarkt met betrekking tot verzilveren van producten.

Vacature verkoper binnendienst

Doel van de stageopdracht

Het hoofddoel van deze stageopdracht is het uitvoeren van een gedetailleerd marktonderzoek naar de bovengenoemde midden- en hoogspanningsmarkt. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verzamelen, analyseren en presenteren van relevante marktgegevens. Deze informatie zal worden gebruikt om strategische beslissingen te nemen en de kansen en uitdagingen van de deze midden- en hoogspanningsmarkt in kaart te brengen.

Taken en Verantwoordelijkheden:
Literatuuronderzoek: Voer een grondig literatuuronderzoek uit om inzicht te krijgen in de huidige trends, regelgeving, technologische ontwikkelingen en concurrentie binnen de DLD/CH/AU midden- en hoogspanningsmarkt.

 • Marktanalyse: Verzamel gegevens over de huidige marktomvang, groeivooruitzichten, belangrijkste spelers, leveranciers en klanten binnen de Duitse midden- en hoogspanningsmarkt.
  1. Netbeheerders
  2. Bouwers van midden- en hoogspanningssystemen
  3. Producenten van midden- en hoogspanningsonderdelen
  4. Leveranciers van hoogspanningsonderdelen
  5. Maakindustrie voor die leveranciers en producenten (zoals verspanende partijen etc)
 • Concurrentieanalyse: Analyseer de strategieën van belangrijke concurrenten in de DLD/CH/AU midden- en hoogspanningsmarkt, inclusief hun productaanbod, prijsstelling, distributienetwerken en marketinginspanningen.
 • Klantbehoeften: Identificeer de behoeften, voorkeuren, uitdagingen en mogelijk omzetpotentieel van potentiële klanten in de DLD/CH/AU midden- en hoogspanningsmarkt. Voer indien mogelijk enquêtes of interviews uit om directe feedback van potentiële klanten te verkrijgen.
 • Rapportage: Stel een gedetailleerd rapport op met je bevindingen en aanbevelingen. Presenteer de resultaten aan het managementteam van Galvano Hengelo en geef een duidelijke uiteenzetting van de kansen en bedreigingen in de Duitse midden- en hoogspanningsmarkt.
galvano_elektrotechniek

Wat bieden wij

Uitdagende stage in een technische omgeving

Leuke en leerzame werkomgeving met een eigen werkplek

Passende stagevergoeding

Gewenste vaardigheden en eigenschappen

Over Galvano Hengelo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in het galvaniseren van onderdelen en objecten in opdracht van onze brede, stabiele klantenkring. Omdat onze klantenkring in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is zijn onze mogelijkheden zeer divers, waardoor we makkelijk kunnen inspelen op de wensen van elke klant. Het galvaniseren zelf vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. Daarbij kent de organisatie een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur.

Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven.

Reageren of meer weten?

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Ivo Willemsen (Algemeen Directeur / 06-55182114).

Solliciteren?
Mail jouw motivatie waarom jij geknipt bent voor deze baan met cv naar Liane Hovestad (HR Adviseur Schoonderwolf Groep BV) door te mailen naar vacature@schoonderwolf.nl

Galvano Hengelo BV
Scandinaviëlaan 21
7559 SJ HENGELO

Solliciteer direct

Stage marktonderzoek

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, txt, doc, rtf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.