Galvano Hengelo

QHSE manager/ procestechnoloog

m/v – Fulltime

Zet jij als QHSE manager/ procestechnoloog graag jouw kennis in voor de verdere optimalisatie van onze productieprocessen en wil jij aan de slag bij een middelgrote moderne organisatie in Hengelo?

Vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een QHSE manager/ procestechnoloog die ons enthousiaste, ambitieuze en bovenal betrokken team wil komen versterken. Benieuwd naar wat deze functie inhoudt en wat wij als werkgever te bieden hebben? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen

In de functie van QHSE manager/ procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor zowel QHSE als onze processen.

Voor het QHSE-gedeelte beheer je het KAM-systeem ISO 9001 en 14001 en volg je voortdurend de mogelijk veranderende wetgeving en normen op ons vakgebied. Op het gebied van gevaarlijke stoffen ben je verantwoordelijk voor de registraties PGS 15 en ADR. Ook ben je in deze rol de preventiemedewerker binnen Galvano Hengelo en eerste aanspreekpunt voor externe instanties zoals omgevingsdienst, waterschap en brandweer.

Voor het proces gedeelte begeleid jij de productieprocessen binnen onze galvaniseerafdeling. Zo maak en onderhoud je de recepten van de processen, maak je de berekeningen hiervoor en geef je instructies en advies aan de galvaniseurs. Jij bent in de lead bij technische vraagstukken of problemen Tevens implementeer je nieuwe processen en pilotprojecten. Daarnaast voer je testen en analyses uit in het laboratorium en rapporteer, evalueer en bewaak je deze. Je bent centraal contactpersoon voor de proces gerelateerde leveranciers en hebt de bevoegdheid om het proces stop te zetten bij kwaliteitsproblemen.

Kortom een veelzijdige en dynamische functie met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Wat bieden wij

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen galvanotechniek

40 enthousiaste collega’s om mee samen te werken

Veel ruimte voor
persoonlijke ontwikkeling

Over Galvano Hengelo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in het galvaniseren van onderdelen en objecten in opdracht van onze brede, stabiele klantenkring. Omdat onze klantenkring in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is zijn onze mogelijkheden zeer divers, waardoor we makkelijk kunnen inspelen op de wensen van elke klant. Het galvaniseren zelf vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. Daarbij kent de organisatie een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur.

Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven.

Reageren of meer weten?

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Ronald Telgenhof (Productieleider) via telefoonnummer:
06 – 47 56 73 21.

Solliciteren?
Mail jouw motivatie waarom jij geknipt bent voor deze baan met cv naar Liane Hovestad (HR Adviseur Schoonderwolf Groep BV) door te mailen naar vacature@schoonderwolf.nl

Galvano Hengelo BV
Scandinaviëlaan 21
7559 SJ HENGELO

Solliciteer direct

Vacature Procestechnoloog

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, txt, doc, rtf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.