Vacature Accountmanager - Galvano Hengelo

Ben jij commercieel ingesteld en heb je affiniteit met de metaalsector?

Wat ga je doen

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het benaderen, uitbouwen en adviseren van bestaande en nieuwe relaties in binnen- en buitenland in verschillende sectoren zoals Elektrotechniek, Hydrauliek,  Defensie, Luchtvaart, Automotive, Landbouw en Machinebouw. Primaire werkgebied is hierbij de Benelux en Duitsland. Het grootste gedeelte van jouw tijd ben je buiten de deur en bezoek je klanten. Je begrijpt de relatie, speelt in op haar wensen en behoeftes, begeleidt de relatie inzake technische vraagstukken en je voert resultaat georiënteerde verkoopgesprekken. Tevens herken je de kansen bij jouw relaties en in de markt en geeft daar een commerciële invulling aan. Je werkt samen met je collega’s van de binnendienst aan het optimaal bedienen van onze klanten en bewerken van de markt.

Over Galvano Hengelo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in galvaniseren. Galvano heeft een brede en stabiele klantenkring, die in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is. Het galvaniseren vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. De organisatie kent een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur.

Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding (bij voorkeur commerciële/technische richting);
  • Aantoonbare relevante commerciële buitendienst werkervaring binnen de maakindustrie, een pre hierbij is ervaring met oppervlaktebehandelingen van metaal;
  • Tevens beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gedreven, resultaatgericht, pragmatisch en beschikt over een gezonde dosis ondernemersmentaliteit;
  • Verder ben je flexibel en assertief, klantvriendelijk en werk je zelfstandig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel team waar we gezamenlijk bouwen aan de toekomst van Galvano Hengelo.

Vanzelfsprekend hierbij zijn goede arbeidsvoorwaarden als 38-urige werkweek, 13 atv dagen, 25 vakantiedagen, winstdelingsregeling, auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.

Reageren of meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ivo Willemsen  (Algemeen Directeur / 06-55182114).

Mail jouw motivatie waarom jij geknipt bent voor deze baan met cv naar Liane Hovestad (HR Adviseur Schoonderwolf Groep BV) vacature@schoonderwolf.nl