Technisch Commercieel Medewerker | Galvano Hengelo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in galvaniseren. Galvano heeft een brede en stabiele klantenkring, die in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is. Het galvaniseren vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. De organisatie kent een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur. Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven. Ter verdere versterking van de afdeling Commercie/Werkvoorbereiding zijn wij op zoek naar een;

Technisch Commercieel Medewerker
Binnendienst / Werkvoorbereiding

Wat ga je doen?

Je weet een relatie op te bouwen met bestaande klanten in binnen- en buitenland in verschillende sectoren zoals Defensie, Luchtvaart, Food, Automotive, Landbouw en Machinebouw. Kennis van Duits en Engels is erg belangrijk. Jij vraagt door, adviseert en maakt calculaties voor de juiste verkoopprijs. Je stemt hierbij af en overlegt met de collega’s binnen commercie, werkvoorbereiding en productie. Je belt klanten na voor een gemaakte offerte of een after-sales gesprek. Uit deze gesprekken haal je nieuwe informatie die je in een vervolg contact kunt gebruiken. Ook voor technische vraagstukken ben je aanspreekpunt richting de klant. De verdeling werkzaamheden commercie/werkvoorbereiding zal ongeveer 50-50% zijn. Alle informatie leg je uiteindelijk vast in het ERP systeem.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden (38-urige werkweek, 13 atv dagen, 25 vakantiedagen, winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding woon-werk verkeer) bieden wij een afwisselende baan binnen een ondernemend en groeiend bedrijf.

Geïnteresseerd in deze functie?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ivo Willemsen (Algemeen Directeur) via 074 – 303 00 90.
Mail jouw motivatie waarom jij geknipt bent voor deze baan, met cv, naar vacature@schoonderwolf.nl ter attentie van Liane Hovestad (HR Adviseur Schoonderwolf Groep).