MAGAZIJNMEDEWERKER (4/ 5 DAGEN)

Voor ons magazijn team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat ga je doen?

In de functie van magazijnmedewerker draag je zorg voor het beheer van een efficiënte voorraad- en goederenstroom. Zo ontvang, controleer, verzamel en vervoer je de goederen of materialen en zorg je ervoor dat de juiste goederen/ materialen op de juiste plek staan. Verder ben je bereid om alle voorkomende magazijnwerkzaamheden uit te voeren. Dit doe je in een leuk team waar de sfeer prettig, informeel en collegiaal is.

Over Galvano Hengelo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in galvaniseren en heeft een brede en stabiele klantenkring, die in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is. Het galvaniseren vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. De organisatie kent een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur.
Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven.

Wie ben jij?

  • Afgeronde mbo2-opleiding;
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat, reachtruck certificaat is een pre;
  • Je bent klantvriendelijk en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; 
  • Je bent stressbestendig, flexibel en werkt zorgvuldig en accuraat.

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een enthousiast team waar we gezamenlijk bouwen aan de toekomst van Galvano Hengelo. 

Vanzelfsprekend hierbij zijn goede arbeidsvoorwaarden als een 38-urige werkweek, 13 atv dagen, 25 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.  

Reageren of meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ronald Telgenhof (Productieleider/ 06-47 56 73 21).

Mail jouw motivatie waarom jij geknipt bent voor deze baan met cv naar Liane Hovestad (HR Adviseur Schoonderwolf Groep BV / vacature@schoonderwolf.nl

Galvano Hengelo BV
Scandinaviëlaan 21
7559 SJ HENGELO

Bezoek Galvano Hengelo op de FMB beurs;
Bezoek Galvano Hengelo op de FMB beurs

Vraag hier uw gratis toegangsbewijzen aan en bezoek ons op de FMB beurs in Duitsland. Wij laten graag kennismaken met onze verschillende behandelingen.

Gratis toegangsbewijzen