Vacature Galvaniseur - Galvano Hengelo

GALVANISEUR (FULLTIME )

Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en betrokken nieuwe collega.  

Wat ga je doen? 

Als galvaniseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden aan de galvaniseerlijn. Je bepaalt welke producten in welke volgorde de lijn in gaan zodat de lijn zo efficiënt mogelijk draait en de planning gehaald wordt. Hierbij stel je de procesparameters als benodigde stroomsterkte en behandelingstijd zelfstandig in op de geautomatiseerde lijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het juist functioneren van de lijnen die je bedient en voor de kwaliteit die uit de lijn komt. Je werkt in een twee ploegen systeem samen met een team van 8 andere galvaniseurs.

Over Galvano Hengelo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in galvaniseren. Galvano Hengelo heeft een brede en stabiele klantenkring, die in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is. Het galvaniseren vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. De organisatie kent een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur.  

Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven. 
 

 Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding (bij voorkeur proces operator B of C); 
  • Aantoonbare relevante werkervaring binnen een galvaniseerbedrijf als galvaniseur;
  • Je kunt gestructureerd en nauwkeurig werken; 
  • Kwaliteit en productiviteit staan bij jou hoog in het vaandel; 
  • Verder ben je flexibel, assertief, een team-player en kun je zelfstandig werken; 

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een enthousiast team waar we gezamenlijk bouwen aan de toekomst van Galvano Hengelo. 

Vanzelfsprekend hierbij zijn goede arbeidsvoorwaarden als 38-urige werkweek, 13 atv dagen, 25 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.  

Reageren of meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ronald Telgenhof (Productieleider / 06-47567321). 

Mail jouw motivatie waarom jij geknipt bent voor deze baan met cv naar Liane Hovestad (HR Adviseur Schoonderwolf Groep BV) vacature@schoonderwolf.nl 

Onze klanten aan het woord. ;
Onze klanten aan het woord.

Klanten vertellen over welke uitdagingen we oplossen door een behandeling van Galvano Hengelo en vertellen meer over de samenwerking.

Klantverhalen