Galvano Hengelo

Nieuwe laagdiktemeter

Onlangs is er bij Galvano Hengelo een spiksplinternieuwe laagdiktemeter geïnstalleerd en in gebruik genomen. Onze oude X-Ray is ons jaren goed van dienst geweest, maar kon niet meer op tegen de nieuwste ontwikkelde technologieën van de nieuwste laagdiktemeters. Door goed advies van de firma Helmut Fischer is er een gloednieuwe X-Ray geplaatst waarmee wij de laagdiktes van de door ons aangebrachte galvanische lagen tot op 0.01 μm (0.00001mm!) kunnen meten. Tevens kunnen we met deze machine duplex lagen meten.

Nieuwe laagdiktemeter

Galvano Hengelo vindt het belangrijk om te werken met nauwkeurige metingen van de gedane oppervlaktebehandelingen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons en om dit te garanderen investeren wij regelmatig in goede apparatuur, en zoals velen zeggen ‘Meten is weten’. Van elke charge wordt door Galvano Hengelo de laagdikte gemeten. Gegevens zijn altijd opvraagbaar en het standaard meeleveren van een meetrapport bij een levering behoord tot de opties.

Mocht u meer willen weten wat onze nieuwe laagdiktemeter voor uw product en bedrijf kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.