Galvano Hengelo

Financieel Administrateur

28-32 uur per week

Ben jij de nauwkeurige en proactieve financieel administrateur die ons team komt versterken? Heb jij affiniteit met de metaalindustrie en wil jij aan de slag bij een middelgrote, moderne organisatie in Hengelo? Lees dan gauw verder!

Vacature verkoper binnendienst

Wat ga je doen

Als financieel administrateur ben jij de spil binnen onze financiële afdeling en samen met de financieel administratief medewerker verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële administratie. Zo verzorg je de maandelijkse rapportage richting de Schoonderwolf Groep en maakt de hierbij behorende financiële analyses en adviezen. Daarnaast bewaak je de cashflow, en analyseer je maandelijks de voor- en nacalculaties en adviseert het team hierover. Tevens stel je de jaarlijkse budgetten op en ben je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de administratieve processen. Binnen het team voer je daarnaast een deel van de dagelijkse taken uit en ben je tevens de back-up van de financieel administratief medewerker.

Wie ben jij?

Wat bieden wij

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen galvanotechniek

40 enthousiaste collega’s om mee samen te werken

Veel ruimte voor
persoonlijke ontwikkeling

Over Galvano Hengelo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in het galvaniseren van onderdelen en objecten in opdracht van onze brede, stabiele klantenkring. Omdat onze klantenkring in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is zijn onze mogelijkheden zeer divers, waardoor we makkelijk kunnen inspelen op de wensen van elke klant. Het galvaniseren zelf vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. Daarbij kent de organisatie een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur.

Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven.

Reageren of meer weten?

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Ivo Willemsen (Algemeen Directeur / 06-55182114).

Solliciteren?
Mail jouw motivatie waarom jij geknipt bent voor deze baan met cv naar Liane Hovestad (HR Adviseur Schoonderwolf Groep BV) door te mailen naar vacature@schoonderwolf.nl

Galvano Hengelo BV
Scandinaviëlaan 21
7559 SJ HENGELO

Solliciteer direct

Vacature Financieel Administrateur

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, txt, doc, rtf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.